Utolsó kommentek:

Fekete Sámuel 2013.08.09. 20:55:27

MDF? O, ti mar akkor kotelre valok voltatok, amikor 90-ben kiarusitottatok az orszagot a kommunistaknak meg a zsidoknak - tovabba leszartatok a kommunistabunozok felelossegre vonasat.

Most mar kiirtando senkik se vagytok, csak egy allami penzt meg egy fel evig ellopo tolvajcsurhe.

Aztan vegetek nektek is, mint az szdsznek.

Bejegyzés: Elbukott a még nem is létező Bokros párt

Fekete Sámuel 2013.08.08. 12:00:07

Tenyleg, jesz! Lenyuljatok ugye a 3% utan jaro allami zsozsot, aztan pedig eltuntok, mint az aranyora. Ez tok vilagos.

De miert kell hozza ilyen surmo, trutymo, nyomorek szarnak lenni?

Mi a faszert nem maradtok csendben es nyugiban, mindenfele szekhazugyeket intezgetve toketlen luzersegetekben?

Bejegyzés: Elbukott a még nem is létező Bokros párt

Fekete Sámuel 2013.08.08. 11:56:59

Atyaeg... jesz meg bokros... nyomorekok iszapbirkozasa.

Bejegyzés: Elbukott a még nem is létező Bokros párt

Sassika 2013.05.07. 10:45:24

"Ez utóbbinak közvetett bizonyítéka, hogy az Euromoney által megkérdezett újságírók Bokros Lajost az év pénzügyminiszterének, a társszerzô Surányi Györgyöt pedig az év jegybankelnökének választották meg. (Ez már Bokros lemondása után történt.) Az elismerésnek, amely a magyar pénzügyi vezetés teljesítményének szólt, persze csak szimbolikus értéke van, de aligha lehet a megkérdezett újságírókat azzal vádolni, hogy választásukat politikai szempontok (az IMF iránti lojalitás) motiválták."

beszelo.c3.hu/00/06/14antal.htm

Bejegyzés: Elbukott a még nem is létező Bokros párt

lüke 2013.02.19. 06:36:33

el?
már rég ,
majd megsértödik,
mint a szociknál majd a CEU-n és elszalad havi 4ezer €-t keresni

Bejegyzés: Elbukott a még nem is létező Bokros párt

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2013.02.16. 13:22:28

Pista! Lehet Bokros bukott ember, mégis az ő nevét sokan ismerik, míg a jeszről azt sem tudják a népek, hogy az micsoda.

Bejegyzés: Elbukott a még nem is létező Bokros párt

Stef1 · http://www.magyar-termekek.hu 2012.12.07. 23:39:35

@Megfigyelo: Ebben nem hiszek. Ehhez túl sokat tudok róla… És különben is, mi pont a hazát féltjük, itt Bokros háza előtt…@Dr.Zemberevő: Az MDF tagjai döntöttek úgy 2011 áprilisában, hogy a párt Jólét és Szabadság Demokrata Közösségre változtatja a nevét. Így a Lajos még jóval ezelőtt meglépett, egy árva szó nélkül…

"A már megszűnt MDF bázisára épülő, magát közösségnek aposztrofáló társaság néhány hónapos múlttal és talán a legfiatalabb tagsággal rendelkezik.

Elképzeléseikről és a magyar politikai palettán elfoglalt helyükről is szó volt a találkozón.

Országosan néhány ezres aktív tagsággal és ennél jóval több pártoló szimpatizánssal bír a Jólét és Szabadság (JESZ), ami nem tekinthető rossz eredménynek, figyelembe véve, hogy a pártot április nyolcadikán jegyezték be - kezdte a beszélgetést Makay Zsolt elnök. A múlt mindenképpen meghatározó a szervezet tagjainak számára, azonban a legújabb kori példaképek közül egyedül az Antall József nevéhez köthető eszmeiség vállalható. Ha kicsit még jobban visszanézünk, akkor Tisza Kálmán és Bethlen István az a két meghatározó személy, akiknek a tevékenysége és filozófiája követhető a JESZ tagjainak és vezetőinek számára. A pártot tehát a mérsékelten konzervatív, jobbközép erők közé sorolhatjuk, ahol pillanatnyilag a parlamenten belül igazán senki sem található. Megjelenésük a magyar politikai palettán már csak ennek okán is logikus….

2011. szeptember 1." (mdf.hu/jesz.hu)

Bejegyzés: Virgácsot hozott Bokrosnak a Mikulás!

K.Z 2012.12.07. 22:57:01

@okospista: Kedves Kovács 310 Zoltán! Leveledet Brüsszelben megkaptam, köszönöm, veled ellentétben jó egészségnek örvendek. Természetesen megértem, hogy te is magyar politikus szeretnél lenni -konfekcióöltöny, havi kenőpénz,semmi meló - mivel igazságtalannak érzed, hogy a homár Szíjjártó Petinek meg malacfejű Ágh Attinak összejött, neked meg nem. Igazad van, nagyjából ugyanolyan szerencsétlen gyökér vagy mint a fent említettek, fos diplomával vagy azzal sem. Azonban, sajnos, az élet kegyetlen és igazságtalan. Nem mindenki tudja kitartatni magát az adófizetőkkel. Tudom, nehéz ezzel szembesülni neked, meg annak a pinaszakállas Makizsotyinak aki első blikkre egy lúzer MLM-ügynöknek tűnik,persze, nyilván rendes srác, de azért javaslom, ha kezet fogsz vele akkor utána számold meg mind az ujjaidat, hogy még megvannak-e. Hasznos. Szóval biztosíthatlak róla, hogy a mandátumot nem adom nektek, pontosabban előbb adom akármelyik belvárosi vécésnéninek inkább mint nektek. Miért? Mert hazafi vagyok. Nálatok pedig egy vécésnéni is nagyságrendekkel többet tett ezért az országért és hasznosabban el tudná látni a képviselői feladatot mint ti. Például ő már egy csomó nép nyelvén tudja, hogy van a "kisdolog" és "nagydolog". Ti meg lefogadom, egy mukkot sem tudtok idegen nyelveken, sőt talán magyarul sem különben nem adtatok volna "JESZ" nevet a gittegyleteteknek. Ja és az isten szerelmére szóljatok mára a Fidelitasos akarom mondani Jeszes (bocs, de nehéz ezt komoly arccal kimondani)haveroknak, hogy ne tapossák már le a gyepet a ház előtt és ne pisiljenek a kert sarkába, mert azért az mégiscsak bunkóság még akkor is, ha egy fideszestől bocsi, jeszestől van szó!
Üdvözlettel, Brüsszelből
Lajos
Ps. Amúgy tökre itthon vagyok, a CEU-n tanítok, tudjátok (vagy nem) az egy egyetem, de oda ne gyertek, mert ott ti hülyén éreznétek magatokat. Mondjuk ti bárhol hülyén éreznétek magatokat. Üdv, Viktort meg csókoltatom!

Bejegyzés: Lakókocsival Bokros háza előtt

Gatinho 2012.12.07. 22:45:58

Húúú, mekkora kardinális probléma! Le van szarva Bokros,meg azok az idióták is, akik jelölték. Megérdemlik egymást. Kellemes ünnepeket!

Bejegyzés: Virgácsot hozott Bokrosnak a Mikulás!

Megfigyelo 2012.12.07. 22:35:19

Bokrosnak nagy érdemei vannak a haza előtt, hagyják őt békén!

Bejegyzés: Virgácsot hozott Bokrosnak a Mikulás!

ujpolitikainemzedeket 2012.12.07. 22:34:06

Szerintem van más programpontjuk is, csak szét kene nézni a www.jesz.hu -n!

Bejegyzés: Virgácsot hozott Bokrosnak a Mikulás!

Húsleves 2012.12.07. 22:16:45

Jaj, a szőrházit véletlenül elírtam...

Bejegyzés: Virgácsot hozott Bokrosnak a Mikulás!

K.Z 2012.12.07. 22:16:29

Könnyesre röhögöm magam ezeken a lófaszjóskákon, akiknek a megalakulásuk óta az egyetlen programpontjuk a bokroslajosmonnyonle. Próbálom kitalálni, hogy ez a Makay a Fidesznek nyalizik, hogy az Európai Parlament egyik hiteles, nemzetközi hírű Orbán-ellenes politikusát lejárassa vagy magától ennyire rosszindulatú gyökér. A legvalószínűbb, hogy bassza csőrét, hogy mire az MDF révén a húsosfazék közelébe érhetett volna, addigra sajnos széthullott a párt. Naná, hogy ennek a sokadik zéró makay úrnak most csorog a nyála Bokros mandátumára. A gond csak az, hogy az emberek marhára nem ezekre az idétlen fidesz-gyanús gagyikonzervatívokra szavaztak, hanem az MDF-re, meg Bokrosra. A JESZ meg kötve hinném, hogy egy vasat is kicsöngetett volna Bokros számlájából. Ha meg igen, akkor jó nagy hülyék, de mondjuk amúgy is azok.

Bejegyzés: Virgácsot hozott Bokrosnak a Mikulás!

Húsleves 2012.12.07. 22:16:08

Arról is csicsereghetne már Bokros, hogy sikerült neki Panamán a spanyol nyelv tanulásával egyidőben spanyol nyelven diplomát szerezni. Amiről a megnevezett egyetemen természetesen senki sem tud.
Szélhámos, hülye szőrházi volt világéletében, tipikus végterméke a kontraszelekciónak.

Bejegyzés: Virgácsot hozott Bokrosnak a Mikulás!

okospista 2012.12.07. 21:58:36

@Professor Pizka: Csak, hogy tisztázzuk, fél évvel azután váltott nevet az MDF, miután Bokros szó nélkül meglépett!

Bejegyzés: Lakókocsival Bokros háza előtt

micsoda? 2012.12.07. 21:49:07

@Stef1: Kár minden szóért.
Leírva,nem egyszer, s nem kétszer. Bokros nem tartja be szavát, nem dolgozik csak a pénzt használja.
Tessék, erre van kommentelő akinek ez tetszik, és a tiltakozókat ítéli el. Egység, soha!

Bejegyzés: Virgácsot hozott Bokrosnak a Mikulás!

ujpolitikainemzedeket 2012.12.07. 21:30:30

Komolyan van aki Bokrosnak még hisz???
Ajánlom figyelmükbe:
www.facebook.com/bokrosigaziarca

Bejegyzés: Virgácsot hozott Bokrosnak a Mikulás!

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2012.12.07. 21:22:25

Nem fog ez menni. Ez még a JESZ hírlevélnél is rosszabb, pedig már annál se nagyon vagy lejjeb, de direkt nem rakom spamre, hogy lássam, mert vidám.

Bejegyzés: Virgácsot hozott Bokrosnak a Mikulás!