Az ország meg van mentve

 2012.01.23. 21:47

Ez most már biztos, ne aggódjon senki. A világ legnagyobb sztárjai Magyarországra készülnek forgatni zombi és horror filmjeiket olyan klassz kis helyszínnek találják hazánkat. És ismerve körülményeinket garantált a kasszasiker. Vigyázat ez nem kacsa. 

Brad Pitt World War Z zombifilmjének és Bruce Willis Die Hard 5 című filmjének stábja is Magyarországon járt, forgatási helyszínt keresve, miután hírét vették a törökbálinti kísértetvárosnak. Ez jobb időkben a TóPark beruházás nevet viselte és amely Magyarország egyik legértékesebb telkén indult el az M0-M1-M7 aranyháromszögben. Most hatalmas félkész betonmonstrumok magasodnak ott a bokréta ünnepséget követően, elrondítva mindent arrafelé, amely valaha is szép volt. Betojt az egész megaprojekt olyan magyarosan sej-haj, amit minden arrafelé autózó turista és nem turista megcsodálhat, úgy napi több tízezren. De ne keseredjünk el, mert a Paramount Pictures emberei még ennél is jobb helyet találtak zombi filmjükhöz és Pápua Új-Guineába se kellett elmenniük, csak a Kőbányai útig. Az ottani konzervgyár úgy tűnik még a kísértetvárosnál is zombib(b). A 20th Century Fox szakemberei azonban úgy tűnik kitartanak a TóPark mellett, aminek nagy Bruce Willis rajongóként külön örülök. A világ szórakoztatóiparának mágnásai, az elképzelhetetlenül nagy pénzeket kezelő filmipari mogulok a magyarok lábainál hevernek. Emberek, nem békemenet kell ide, hanem rengeteg halálhörgés és velőtrázó sikoly. Szerintem ezeket minden további nélkül tudjuk majd produkálni. Amúgyis rém mókás volt, hogy éppen legmilitánsabb újságíróink, Bayer-Bencsik szerveznek békemenetet. Lám, mellé is fogtak. Nem ez kell, most már teljesen nyilvánvaló. Egyébként is még néhány remek orwelli-i, akarom mondani orbáni ötlet a nem megszorításos gazdaságpolitika keretében, amely után a most érettségizők a felvételi keretszámok és a röghöz kötés láttán már igencsak élethűen tudnak hörögni. Aztán még néhány új adó, mint a baleseti, vagy az egykulcsos személyi, vagy egy kis emelés, mint az ÁFA és az egészségbiztosítási járulék esetében és sokan hallatnak majd egész frappáns kis halálsikolyokat. A világ filmipara pedig elalél ennyi tehetség és remek helyszín láttán. Tehát fel a fejjel, közben pedig jól mulatunk, ahogy Orbán osztja a kokikat és sallereket az Európai Unijóban. Azt hiszem jól meg tudunk élni majd abból, hogy itt minden a feje tetején áll, ez a jövő nagy biznisze honfitársaim, ne aggódjatok, mindenkinek jó lesz.

Címkék: belfold vezercikk

A bejegyzés trackback címe:

https://okospista.blog.hu/api/trackback/id/tr963741988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása